donderdag 22 november 2018

Rodney Glunder casting foto'sVoor acteur en sporter Rodney Glunder casting foto's gemaakt. Rodney Glunder is een kleurrijke persoonlijkheid. Met zijn grenzeloze optimisme en positiviteit is hij voor velen een inspiratie. Inspireren, motiveren en stimuleren zijn hem dan ook op het lijf geschreven. Geen doel is onbereikbaar, als je er maar in gelooft en bereid bent om er hard voor te werken!Deze rauwe, doch innemende man heeft veel te bieden. Hij is acteur en is inmiddels in veel Nederlandse films en series te zien. Taboes doorbreekt hij graag, want grenzen zijn er om op te zoeken en overheen te gaan.

Zijn Glunderen met Glunder radio/webshows die twee wekelijks worden uitgezonden op Salto/Razo, zijn hier een goed voorbeeld van. Rodney heeft iedere uitzending een gast met een inspirerend verhaal. De perfecte weergave van onze multi-culturele samenleving. De radioshows toveren een brede glimlach op de luisteraars’ gezicht. En daar staat Rodney voor: positiviteit. Met zijn topsport carrière van maar liefst 25 jaar (en nog vele jaren te gaan) heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren trainer en coach. Hij geeft oa les bij Cardio& Fitness in Beverwijk en bij Fit for Free.


Rodney is een man van quotes, en ook hier laat hij weer een overdenker achter: “When you are true to who you are, amazing things happen.”

@2018 VFJ• VanderHoek Fotografie/Auke VanderHoek, alle rechten voorbehouden. Op deze tekst en foto('s) rust copyright.

Geen opmerkingen: